Het ontstaan van
Hoveniersbedrijf Vossebeld

Bedrijfsprofiel

Hier vertel ik u graag iets over mezelf en de geschiedenis van het bedrijf. Ik ben Peter Vossebeld, eigenaar van Hoveniersbedrijf Vossebeld. Mijn bedrijf, gevestigd te Haaksbergen, is opgericht in 2013. Na jarenlang te hebben gewerkt bij diverse hoveniers vond ik het tijd worden om op eigen benen te staan. Het hoveniersvak spreekt me aan omdat ik kan werken met planten, diverse tuinmaterialen maar met name ook voor en met mensen. Samen met klanten hun wensen voor een tuin bespreken en adviseren, een ontwerp maken, de implementatie ervan, en uiteindelijk de tevredenheid van de klant geeft mij grote voldoening. Met de in vele jaren opgebouwde ervaring, kennis en kwaliteit zorg ik ervoor dat er met uiterste precisie en aandacht uw tuinaanleg of tuinonderhoud naar uw wensen en tevredenheid wordt uitgevoerd. De werkzaamheden van mij als hovenier vinden voornamelijk plaats in Oost Nederland (Twente en Achterhoek).

Tuinkeur gecertificeerd!

Met gepaste trots mag ik u melden dat Hoveniersbedrijf Vossebeld Tuinkeur gecertificeerd is; een keurmerk speciaal voor u als particulier. Dit keurmerk staat voor Professionaliteit, Betrokkenheid, Vakbekwaamheid, Service en Kwaliteit.

Een TuinKeur-hovenier garandeert kwaliteit. Met een TuinKeur-hovenier bent u er van verzekert dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert.

Een TuinKeur hovenier herkent u aan het TuinKeur gecertificeerd logo, zoals hieronder afgebeeld. Dit beeldmerk treft u aan op bedrijfsauto’s, de website, advertenties en eventueel het bedrijfspand of bedrijfskleding.Hoveniersbedrijf Vossebeld biedt u in het bezit van dit keurmerk de volgende 5 zekerheden:
 • Professionaliteit
  Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk is gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Het bedrijf en de bedrijfsvoering worden in zijn geheel besproken. Verbeterpunten worden toegelicht en er wordt een plan opgesteld met een tijdspad.
 • Betrokkenheid
  Bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en een heldere, duidelijke offerte die een goed beeld geeft van de uit te voeren werkzaamheden. De consument weet zo wat hij kan verwachten. De standaard bijgeleverde algemene voorwaarden bevestigen de professionele aanpak.
 • Vakbekwaamheid
  Een hovenier met het TuinKeur-keurmerk beschikt over vakkennis en is in staat om elke aanvraag adequaat uit te voeren. De consument kan niet alleen tijdens de werkzaamheden maar ook nadien een beroep doen op de vakkennis van de hovenier. Zo kan de hovenier de consument altijd met raad en daad verder helpen.
 • Service
  Een TuinKeur-gecertificeerde hovenier houdt zich aan zijn afspraken. Ook na aanleg mag de consument verwachten dat er een goede nazorg wordt geleverd. Een optimale en complete service is het uitgangspunt van een TuinKeur-hovenier.
 • Kwaliteit
  Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk levert goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden? In dat geval zal het bedrijf alles in het werk stellen om problemen naar volle tevredenheid op te lossen. Komt de consument er niet uit met de TuinKeur-hovenier dan stelt TuinKeur zich op als bemiddelaar. Samen komen we er altijd uit!